СУ "Св. Климент Охридски"

Научноизследователски проекти

Skip Navigation Links
 

Търсене

Новини

Вход в системата

 

 





>>Регистрация
>>Забравена парола

Ръководство


Мека материя за храна



1.3.2025 г. 28.2.2029 г.

Проектът има за цел да обучи ново поколение от учени-специалисти в областта на физиката на меката материя, със специфични знания и компетентности при приложението на тези фундаментални научни принципи за разработването на иновативни хранителни продукти и за преодоляването на новите предизвикателства пред Европейската хранителна индустрия.
мека материя;храни;реология;дисперсни системи

Детайлна информация

Международен
MSCA-ITN Европейска комисия
405434,00 0,00

Координатор


CNRS

Захари Винаров

Участващи подструктури на СУ "Св. Климент Охридски"


Ръководител(и) в СУ "Св. Климент Охридски"



Професор, sc@lcpe.uni-sofia.bg

Партньори на проекта



Научни прояви

<февруари 2025 г.>
пнвтсрчтптсбнд
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272812
3456789