|
Търсене
Новини
Ръководство
|
|
Мека материя за храна
1.3.2025 г. 28.2.2029 г.
Проектът има за цел да обучи ново поколение от учени-специалисти в областта на физиката на меката материя, със специфични знания и компетентности при приложението на тези фундаментални научни принципи за разработването на иновативни хранителни продукти и за преодоляването на новите предизвикателства пред Европейската хранителна индустрия.
мека материя;храни;реология;дисперсни системи
Детайлна информация
Международен |
MSCA-ITN |
Европейска комисия |
405434,00 |
0,00 |
Координатор
CNRS
Захари Винаров
Участващи подструктури на СУ "Св. Климент Охридски"
Ръководител(и) в СУ "Св. Климент Охридски"
Професор, sc@lcpe.uni-sofia.bg
Партньори на проекта
|
|
Научни прояви
|
|